Δωρεάν Οδική Βοήθεια

για όλο το λεκανοπέδιο Αττικής και 24 ώρες
καλέστε μας τώρα!στείλτε μας email!

Έπαθε το αυτοκίνητό σας βλάβη;

Θέλετε Δωρεάν Οδική Βοήθεια; Το αυτοκίνητο σας έχει ακινητοποιηθεί από κάποια μηχανική βλάβη? Χάλασε το ψυγείο; Μείνατε από μπαταρία; Χάλασε η μίζα; Για οποιαδήποτε βλάβη σας ακινητοποίησε το αυτοκίνητό σας, παρέχουμε Δωρεάν Οδική Βοήθεια σε όλο το λεκανοπέδιο χωρίς συμβόλαιο και χωρίς κρυφές χρεώσεις, όλο το 24 ωρο! Γίνεται καλύτερο;

Καλέστε άμεσα το 24ωρο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας στο 210 4115100 και θα σας μεταφέρουμε στο συνεργείο μας Δωρεάν! Αν μείνετε από μπαταρία τότε σας αλλάζουμε μπαταρία επι τόπου.

Γρήγορα, εύκολα, και με την ελάχιστη δική σας ταλαιπωρία!

Δωρεάν Οδική Βοήθεια παρέχεται για όλες τις βλάβες εκτός αν μείνετε από βενζίνη ή από ελαστικό.

δωρεάν οδική βοήθεια, τρακαρα, τρακαρισμα

Έχετε ατύχημα; Τρακάρατε;

Οι διαδικασίες μετά το τρακάρισμα ή οποιοδήποτε ατύχημα πρέπει να γίνονται με γνώση και ψυχραιμία. Ειδικά όταν στο ατύχημα εμπλέκονται άλλα οχήματα ή υπάρχει τραυματισμός. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην χάσετε αργότερα το δίκιο σας. Μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για να είστε καλυμμένοι ειδικά όσον αφορά τις διαδικασίες που θα πρέπει να ακολουθήσετε αμέσως μετά το ατύχημα.

Η Pitstop Europe σας προσφέρει δωρεάν μεταφορά του αυτοκίνητου σας στο συνεργείο μας όλο το 24ωρο και χωρίς κρυφές χρεώσεις ανεξάρτητα της υπαιτιότητας και της ασφάλειας που διατηρείτε. Οι μηχανικοί μας θα κοστολογήσουν την ζημιά σύντομα και με πιστοποιημένα συστήματα θα γνωρίζετε λεπτομερώς τις χρεώσεις για κάθε επισκευή.

Μπορείτε να μας καλέσετε για να σας βοηθήσουμε στα επόμενα βήματα μετά το τρακάρισμα και να σας συμβουλέψουμε για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

 

Δωρεάν Αυτοκίνητο Αντικατάστασης!

Δεσμευόμαστε ότι αν το αυτοκίνητό σας μείνει στο συνεργείο μας περισσότερο από 3 μέρες τότε σας παρέχουμε Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης από την πρώτη μέρα!
καλέστε μας τώρα!στείλτε μας email!

Pitstop Europe

είμαστε ο νέος σας συνεργάτης!