η Εταιρεία μας

Η Pitstop Europe παρέχει όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείτε για το αυτοκίνητό σας. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις Συνεργείου Αυτοκινήτων, Φανοποιείου, Βαφείου, Ηλεκτρολογείου, Διαχείρισης Ατυχήματος και υπηρεσίες οδικής ασφάλειας καθως και αντικατάστασης οχήματος για τους πελάτες μας.

Στόχος μας

Η εταιρεία PitstopEurope έχει ως βασικό σκοπό την κάλυψη του σημείου αυτού της αγοράς επισκευής οχημάτων που περιλαμβάνει ζημιές αυτοκινήτων αλλά και τη συντήρηση οχημάτων τόσο των ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών οδηγών.

Οικονομία

Η Pitstop Europe τολμά και προσφέρει ποιοτικές αλλά και ταυτόχρονα οικονομικές υπηρεσίες με γνώμονα την προσέλκυση τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία οδηγού και υποψήφιου πελάτη της.

Ποιότητα

Μπορεί με την πρώτη εμπειρία σας να διακρίνεται τις χαμηλές τιμές μας αλλά αυτό που κάνει έναν πελάτη ευχαριστημένο ουσιαστικά είναι η υψηλή ποιότητα. Στην εταιρεία μας επιλέγουμε πάντα υλικά και εργαλεία υψηλής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας.

Κάρτα Προνομίων

Η εταιρία μας, αντιλαμβανόμενη το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον και τις ανάγκες των πελατών της, δημιούργησε την «Pitstop Κάρτα Προνομίων» με μια πλούσια γκάμα δωρεάν υπηρεσιών όχι μόνο για το όχημα αλλά και τον οδηγό του.

αποστολή μας οι υγιείς συνεργασίες

Η εταιρεία PitstopEurope έχει ως βασικό σκοπό την κάλυψη του σημείου αυτού της αγοράς επισκευής οχημάτων που περιλαμβάνει ζημιές αυτοκινήτων αλλά και τη συντήρηση οχημάτων τόσο των ιδιωτών αλλά και επαγγελματιών οδηγών.

Σε μια εποχή που η οικονομική κρίση μαστίζει ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους αυτοκινητιστών η εταιρεία μας τολμά και προσφέρει ποιοτικές αλλά και ταυτόχρονα οικονομικές υπηρεσίες με γνώμονα την προσέλκυση τόσο του ιδιώτη όσο και του επαγγελματία οδηγού και υποψήφιου πελάτη της.

Η εταιρία μας δημιούργησε την «Pitstop Κάρτα Προνομίων» με μια πλούσια γκάμα δωρεάν υπηρεσιών όχι μόνο για το όχημα αλλά και τον οδηγό του. Προέλεγχος ΚΤΕΟ,πλύσιμο του οχήματος πριν από την παράδοση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, οδική βοήθεια εντός του λεκανοπεδίου Αττικής είναι μερικές από τις ΔΩΡΕΑΝ εργασίες που παρέχονται με την κάρτα προνομίων που παρέχει η εταιρεία μας σε συνεργασία με την ΕΛΠΑ (της οποίας είναι και σταθμός) και το δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών και διαγνωστικών κέντρων σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή για τους πελάτες μας.

Το κτίριο της εταιρείας βρίσκεται στον Πειραιά στην Οδό Μαραθώνος 3 έναντι της Τροχαίας Πειραιά.Πρόκειται για ένα κτίριο με προδιαγραφές και διευκολύνσεις που επιτρέπουν τη χρήση του ως συνεργείο αυτοκινήτων. Αποτελείται από Ισόγειο και πέντε ορόφους κάθε ένας από τους οποίους έχει διαμορφωθεί κατάλληλα και εξειδικευτεί σε έναν τομέα της Τεχνικής Εξυπηρέτησης των Οχημάτων. Τα οχήματα σταθμεύονται με ασφάλεια καθώς η μετακίνηση τους μεταξύ των τμημάτων της επιχείρησης πραγματοποιείται μέσω του ανελκυστήρα οχημάτων αποτρέπωντας την έκθεση τους στο εξωτερικό περιβάλλον. Με τον τρόπο εξασφαλίζεται η ασφάλεια των οχημάτων και η ταχύτερη διεκπεραίωση των εργασιών.

Θέλετε να έρθετε; Δείτε μας στο χάρτη