Συνεργείο Αυτοκινήτων

Σκοπός της συντήρησης του αυτοκινήτου είναι η διατήρηση του κινητήρα και των άλλων ζωτικών στοιχείων του αυτοκινήτου σας σε καλή κατάσταση ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες του Ελληνικού Οδικού Δικτύου.  Δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτων αυτοί οι οποίοι υπολογίζουν το ετήσιο κόστος service και ανταλλακτικών προκειμένου να επιλέξουν το αυτοκίνητο που θα αγοράσουν.  Η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας είναι αναγκαία δεν είναι όμως απαραίτητο να είναι και δαπανηρή.

Στο συνεργείο μας πραγματοποιούνται εργασίες τόσο τακτικής συντήρησης του οχήματος σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή όσο και αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρολογικών βλαβών.

 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, έχοντας στη διάθεση του υψηλών προδιαγραφών διαγνωστικό εξοπλισμόκαι χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά υλικά, θα φροντίσει για τη διατήρηση της οδηγικής ασφάλειας του αυτοκινήτου σας στο υψηλότερο δυνατό σημείο.  Σε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί θα σας προσφέρουμε την οικονομικά πιο συμφέρουσα λύση, πάντα με ποιοτική εργασία εξηγώντας σας βήμα-βήμα τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

Στις περιπτώσεις μηχανικής βλάβης συνεπεία τροχαίου ατυχήματος αναλαμβάνουμε την πλήρη αποκατάσταση των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου, με λεπτομέρεια και υπευθυνότητα ώστε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι πολύ αξιόπιστο και μπορεί να λειτουργήσει με έναν ισχυρό κινητήρα που αντέχει σε υψηλά φορτία. Παρ ‘όλα αυτά, απαιτεί προσοχή και συντήρηση. Τα αυτόματα σασμάν χρειάζονται τακτικές αλλαγές λιπαντικού, καθώς με την πάροδο του χρόνου το λιπαντικό χάνει τις ιδιότητές του, γεγονός που προκαλεί απόφραξη του φίλτρου και διάφορες εναποθέσεις στα μέρη που έρχονται σε επαφή με αυτόν. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρή βλάβη και θα χρειαστεί επισκευή αυτόματου σασμάν στην Αθήνα.

Αυτή είναι μια περίπλοκη και υπεύθυνη διαδικασία, την οποία πρέπει να αναλαμβάνουν μόνο οι επαγγελματίες. Εάν δεν θέλετε να φέρετε επανειλημμένα το “σιδερένιο άλογό” σας για σέρβις, επικοινωνήστε με το συνεργείο Pit Stop Europe. Οι ειδικοί μας εκτελούν επαγγελματικά την επισκευή – ανακατασκευή οποιουδήποτε τύπου κιβωτίου ταχυτήτων στον Πειραιά Αττικής, διασφαλίζοντας την ποιότητα όλων των εργασιών, όπως διάγνωση τεχνικής κατάστασης, σέρβις, επισκευή, αντικατάσταση μερών και αλλαγή λιπαντικού.

Για να προσδιορίσουμε την αιτία της βλάβης, χρησιμοποιούμε σύγχρονο διαγνωστικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο λογισμικό. Μετά από αυτό, το αυτόματο σασμάν αποσυναρμολογείται και εξετάζεται, πράγμα που σημαίνει οπτική επιθεώρηση μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα. Αυτό μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε το βαθμό φθοράς των μερών του και να τα καθαρίσουμε από εναποθέσεις. Μετά από αυτό, αντικαθιστούμε τα φθαρμένα στοιχεία και επιστρέφουμε το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων σε υγιή κατάσταση. Χρησιμοποιούμε μόνο εκείνα τα ανταλλακτικά που καθορίζονται από τον κατασκευαστή, τα οποία εγγυώνται τη μακρά και αδιάκοπη λειτουργία τους.

 

Γνωρίζετε ότι…

Όσοι πελάτες μας έχουν την Κάρτα Προνομίων και έχουν το αυτοκίνητο τους στο Συνεργείο τότε τους διαθέτουμε όχημα εξυπηρέτησης;

Κάρτα Προνομίων

pitstop-6.11.2015.1

Αν ενδιαφέρεστε για προσφορές τότε θα ενθουσιαστείτε με την Κάρτα Προνομίων! Μάθετε περισσότερα