Συνεργείο Αυτοκινήτων

Σκοπός της συντήρησης του αυτοκινήτου είναι η διατήρηση του κινητήρα και των άλλων ζωτικών στοιχείων του αυτοκινήτου σας σε καλή κατάσταση ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις αντίξοες συνθήκες του Ελληνικού Οδικού Δικτύου.  Δεν είναι λίγοι οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτων αυτοί οι οποίοι υπολογίζουν το ετήσιο κόστος service και ανταλλακτικών προκειμένου να επιλέξουν το αυτοκίνητο που θα αγοράσουν.  Η τακτική συντήρηση του αυτοκινήτου σας είναι αναγκαία δεν είναι όμως απαραίτητο να είναι και δαπανηρή.

Στο συνεργείο μας πραγματοποιούνται εργασίες τόσο τακτικής συντήρησης του οχήματος σας σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή όσο και αποκατάστασης μηχανικών και ηλεκτρολογικών βλαβών.

 

Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, έχοντας στη διάθεση του υψηλών προδιαγραφών διαγνωστικό εξοπλισμόκαι χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά υλικά, θα φροντίσει για τη διατήρηση της οδηγικής ασφάλειας του αυτοκινήτου σας στο υψηλότερο δυνατό σημείο.  Σε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί θα σας προσφέρουμε την οικονομικά πιο συμφέρουσα λύση, πάντα με ποιοτική εργασία εξηγώντας σας βήμα-βήμα τις εργασίες που πραγματοποιούνται.

Στις περιπτώσεις μηχανικής βλάβης συνεπεία τροχαίου ατυχήματος αναλαμβάνουμε την πλήρη αποκατάσταση των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου, με λεπτομέρεια και υπευθυνότητα ώστε να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

Γνωρίζετε ότι…

Όσοι πελάτες μας έχουν την Κάρτα Προνομίων και έχουν το αυτοκίνητο τους στο Συνεργείο τότε τους διαθέτουμε όχημα εξυπηρέτησης;

Κάρτα Προνομίων

pitstop-6.11.2015.1

Αν ενδιαφέρεστε για προσφορές τότε θα ενθουσιαστείτε με την Κάρτα Προνομίων! Μάθετε περισσότερα